Hvem er vi?

Vi arbejder hver dag for en klub, der favner både bredden og eliten med plads til alle.


Uanset hvem du er og om du har spillet håndbold før eller ej, så har vi et hold, der matcher. 


I Stavtrup Håndbold ønsker vi at udvikle den enkelte spiller uanset niveau. Der er plads til alle og håndbold skal først og fremmest være sjovt at spille.

 

Vi arbejder med spillerne på de forskellige årgange, så de får tekniske færdigheder, der svarer til deres alder og udviklingstrin. Sammen med træneren lærer de at lægge en taktik og strategi for kampene. Sidst men ikke mindst handler håndboldtræning om at fungere på et hold og udvikle sig socialt.

 

Så om man spiller for at blive udfordret, for at blive bedre eller bare for at have det sjovt, så kan det hele lade sig gøre hos os.

Ungdom

 

Vi har hold i alle rækker på ungdomssiden - fra U4 - U19. Fra U15 indgår vi i klubfællesskaber med andre hold i sydbyen.

 

Klubfællesskaber

U15 piger: Stavtrup/Viby

U17 piger: AGF/Viby/Stavtrup

U19 piger: AGF/Viby/Stavtrup

 

U15 drenge: Stavtrup/Viby

U17 drenge: Brabrand/Viby/Stavtrup

U19 drenge: Brabrand/Viby/Stavtrup

 

Vi samarbejder på tværs, fordi vi ønsker at fastholde og udvikle de spillere, som er i klubberne i sydbyen. Samtidig gør haltider, at samarbejder på tværs er nødvendige for at kunne tilbyde håndbold i alle aldersgrupper.


Vi tilstræber at tilbyde et elitemiljø for de bedste spillere i sydbyen og breddehåndbold på alle niveauer i de forskellige aldersgrupper. Træning og kampe foregår så vidt muligt i alle klubbernes haller.

Fra ungdom til senior 

Det er vigtigt at fastholde ungdomsspillerne, så de fortsætter som seniorspillere. En af de væsentlige tiltag er, at U19 spillerne træner sammen med seniorspillerne. 

 

På seniorsiden er der ligeledes fokus på, at der skal være plads til alle, og vi tager imod nye spillere, uanset hvem man er, og hvad man kan. Derfor tilbyder vi hold med forskellige niveauer og ambitioner.

 

På alle 3 hold på damesiden trænes der to gange om ugen med højt humør og høj intensitet. Ambitionerne på alle hold er høje, men 3. halvleg er mindst lige så vigtig for os. Du skal derfor som spiller have en lyst til at bidrage til klubbens udvikling og være indstillet på at træne hårdt og intenst, samtidig med at bidrage til fællesskabet.

Fællesskabet er en vigtig spiller

Alle de forskellige typer af hold og spillere i Stavtrup, har ét til fælles - nemlig at det sociale er i højsædet, for det handler nemlig kun om at spille håndbold. Vores slogan i klubben er 'Mere end blot håndbold' og det tager vi alvorligt.


Det skal ikke være en pligt at komme afsted til træning, men snarere en trang til at have det sjovt, få sved på panden og stresse lidt af hverdagen.


Når du først træder ind ad døren, er du en del af en håndboldfamilie, uanset om du er minispiller eller en del af de forskellige klubfællesskaber, som træner i forskellige haller rundt om i sydbyen.